Van egy nézőpont, ahogy nem igazán szokás Jézusra nézni. Gyakran megfeledkeznek róla. Keresztényként úgy mutatjuk be, mint aki egy gyengéd és biztonságos figura. De Jézus nem volt biztonságos, és egyáltalán nem volt gyengéd ember. Egy barbár volt! Ha bűnről volt szó, szégyenről, és betegségről – Jézus hajlandó volt bármit megtenni, hogy áttörjön a vallásos falakon, és változást hozzon emberek életébe. Itt az idő, hogy újra felfedezzük Jézust... a szűretlen Jézust! Azt a Jézust, aki bizony bele akar szólni a hétköznapjainkba!

 

Gyere velünk ebben az utazásban! Ahogy tanulmányozzuk Márk evangéliumát, nemcsak Jézus tanítását fogod hallani, hanem látni fogod a tetteit is! Nagyon gyakorlatiak leszünk abban, hogy mit jelent Jézus követőjének lenni.

 

 

2019. június 16. - Botár Balázs 

 

#1 – Előtte és Utánna

 

A bizonytalanság gyakran aggodalomhoz vezet. Nem kell, hogy így legyen! Gyere és fedezd fel, hogyan lehet békességed a hétköznapokban.

Hallgasd

 

 

2019. június 23. - Botár Balázs 

 

#1 – A kényelem, ami nem működik

 

Szeretjük a kényelmet. De könnyen Isten tervének útjába áll az életünkben. Ma megnézzük, hogy a kényelem miért nem az, amit Isten akar az életünkben.

Hallgasd

 

 

 

2019. núlius 7. - Botár Balázs

#3 – A távolságban rejlő veszély

 

A szégyenérzet bezavar az Istennel való kapcsolatodba? Ma megnézzük, hogy az őszinte, sebezhető közeledés Őhozzá mindig megéri a „kockázatot”. 

Hallgasd

 

 

 

2019. július 14. - Botár Balázs

 

#4 – Van még másik ajtó

A csalódás elkerülhetetlen. De mi van akkor, ha a csalódásod igazából egy lehetőség? Ma arról fogunk tanulni, ha egy ajtó becsukódik, mindig van egy másik.

Hallgasd

 

 

2019. július 16. - Botár Balázs

 

#5 – Ez nem működik

Senki sem meri bevallani, amikor valami nem működik. Lássuk, Jézus hogyan hívja ki azt a rendszert, amit mi nem vagyunk hajlandóak konfrontálni.

Hallgasd

 

 

 

2019. július 18. - Botár Balázs

 

#6 – Hagyd, hogy a föld tegye a dolgát

Az élet sokkal könnyebb lenne, ha tudnánk, mi a teendőnk, és hogyan, de Istennel nem így megy. Ebben az üzenetben szabadulj meg a „mindent tudnom kell”-től és tanuld meg a békességet a folyamatban.

Hallgasd

 

 

 

2019. július 21. - Botár Balázs

 

#7 – Te nagyon fontos lehetsz

Az ellenség jól tudja, hogy fontos vagy! Te tudod?

Hallgasd

 

 

2019. augusztus 04. - Botár Balázs

 

#8 – Csapdában Názáretben

Úgy érzed megragadtál? Ne maradj benne!

Hallgasd

 

 

2019. augusztus 11. - Botár Balázs

 

#9 – Ez jelentős

 

 

Hallgasd