Tized kihívás

Tized kihívás

"Hozzátok be a tizedet minden jövedelmetekből a Templom raktárába, hogy házamban legyen elég élelem! Ezzel tegyetek próbára — mondja az Örökkévaló, a Seregek Ura. — Azután figyeljétek meg, hogyan nyitom meg nektek a mennyei zsilipeket, és hogyan árasztalak el benneteket áldásaimmal!" - Malakiás 3:10

Legyünk őszinték. Legtöbbünk nagyon sokat dolgozunk nagyon kevésért. Pont ezért sokaknak maga a tized elképzelése, hogy a bevételünk 10%-át behozzuk a Gyülekezetbe, egyszerűen túl soknak tűnik. De a helyzet az, hogy nem számít, hogy milyen sokat, vagy keveset keresünk, Isten megígéri, hogy áldását önti ránk, mikor a tizedet behozzuk az Ő házába.

A tized igazából a szívünk edzésben tartása, hogy bízunk e Isten Szavában. Malakiás 3:10-ben a Biblia azt mondja, hogy Isten ígéreteit betehetjük a bankba (vagyis készpénznek vehetjük). Ha az elsőt és legjobbat visszahozzuk Istennek, azt ígéri, hogy megáldja a nálunk maradt 90%-ot. Isten raktárát képtelenek vagyunk kimeríteni.

Ha még nem kezdted el a tized behozatalát, akkor szeretnénk bevonni téged is a 90 Napos Tized Kihívásba.

Tudjuk, hogy a bőkezűség egy hatalmas lépés az engedelmességben, de nem akarunk ebben téged egyedül hagyni! Szeretnénk tudni róla, hogy következő lépésedként elkezded a 90 Napos Tized Kihívást, és ezzel behozod a teljes tizededet a gyülekezetbe.

Kérlek, jelentkezz az info@hidkozosseg.hu e-mail címen (név és elérhetőség)! Szeretnénk ellátni mindenféle információval, hogy bátoríthassunk Téged ebben a hitbeli kalandodban, ahogy megléped ezt a következő lépésedet Ővele. Mindemellett szeretnénk hallani a sztoridat is – hogyan áldott meg Isten általa? Írd meg az info@hidkozosseg.hu e-mail címre.

Elkötelezzük magunkat amellett, hogyha 90 napon keresztül behozod a tizeded és Isten nem tartja magát az áldás ígéretéhez, visszaadjuk a behozott összeg 100%-át.

Nem merítheted ki Isten raktárát