Tágas Tér

Tágas Tér

Minden közösség keresi, hogy milyen módon lehetne jól vezetni a reá bízott embereket és örök kérdés, hogy miként adhatnánk át legjobban azokat az értékeket, amelyek ránk vannak bízva. A Tágas Tér Konferencián ezekre az örök dilemmákra a Bibliával a kezünkben szeretnénk választ találni.

Előadásokon, színpadi panel beszélgetéseken, valamint kiscsoportos műhelyeken keresztül együtt keressük a választ arra, hogy lehetsz hatékony, úgy hogy megmaradsz hitelesnek is. A tanulási lehetőségeket dicsőítő alkalmak és inspiráló igei üzenetek teszik teljessé.

Egy példátlan összefogás gyümölcseként 2015 szeptemberében valósult meg az év legnagyobb szegedi, ingyenes, szabadtéri rendezvénye, a Tágas Tér Fesztivál. Az eseményen összesen több mint 20 ezer ember vett részt. A kezdeményező közösségek egy olyan nyitott teret álmodtak meg, amely minden résztvevő számára értéket és feltöltődést nyújtott. A koncertek, előadások mellett mintegy 120 különálló programon és kezdeményezésen keresztül azoknak a pozitív, városért dolgozó szervezeteknek, csoportoknak, intézményeknek kínáltunk bemutatkozási lehetőséget, amelyek segítettek bebizonyítani, hogy Szeged egy élhető, lehetőségekkel teli település.

A II. Tágas Tér Fesztivál 2017 szeptemberében, Szeged városának négy különböző helyszínén, illetve a közeli Mórahalmon valósult meg, egyre inkább bevonva ezzel a Várost, valamint Szeged egész régióját üzenetünk megtapasztalásába. Kiértékelve a két fesztivált a folytatás mellett döntöttünk, így 2018-ban is létrehívtunk egy konferencia formájában megrendezett eseményt életben hagyva, táplálva ezzel a lángot.

Most a koronavírus járvány vége felé még erősebben szeretnénk kihangsúlyozni üzenetünket: jöjj és találkozzunk, mert a Tér mindannyiunk számára elég Tágas. Osszuk meg egymással értékeinket és gazdagodjunk a közös tapasztalatok kapcsán!

Bővebb információ: Tágas Tér Fesztivál