Következő lépés

Házicsoport

Csatlakozz házi közösségeink egyikéhez

Üdvösség

A Biblia azt mondja, hogy Jézus a megtestesült Isten. Ő a Fiú Isten, Aki örökre egy az Atya Istennel és a Szent Szellem Istennel. Egyedül Ő képes megbocsátani a bűneinket és üdvösséget adni.

Bemerítkezés

A Biblia világosan tanítja, hogy a bemerítkezés az engedelmesség első lépése, miután elfogadtad Jézus Krisztust személyes Megváltódként. Segít, hogy elmond a körülötted lévő világnak, egy szívbeli döntést hoztál Krisztussal. Gyakran felmerülnek ilyen kérdések: Miért merítkezzek be? Már bemerítkeztem. Be kell merítkezzek még egyszer? Számít, ha valakit megkereszteltek gyerekkorában?

Olvasni a Bibliámat

Egyszerű… azt szeretnénk, hogy határozd el, minden nap olvasni fogod a Bibliát és lásd, mi történik. Mit taníthat neked Isten? Hogyan képes megváltoztatni? Tölts le egy olvasó tervet és kutasd ki! A terv végén, vagy esetleg közben is, küldj egy email-t: info(kukac)hidkozosseg(pont)hu hogy mit tanított neked Isten.

Tized kihívás

"Hozzátok be a tizedet minden jövedelmetekből a Templom raktárába, hogy házamban legyen elég élelem! Ezzel tegyetek próbára — mondja az Örökkévaló, a Seregek Ura. — Azután figyeljétek meg, hogyan nyitom meg nektek a mennyei zsilipeket, és hogyan árasztalak el benneteket áldásaimmal!" - Malakiás 3:10