Üzenetsorok

Védőkorlátok

2018. 04. 08. - 05. 06.

Védőkorlátok

 

2018. április 8. – Botár Balázs

#1. – Vezet és Véd

A védőkorlátok arra lettek kitalálva, hogy a járműveket távol tartsa a veszélyes, vagy tiltott területekről. Minimalizálja a sérülést, a biztonságos zónában tart minket. De nemcsak a sztrádákon van szükségünk védőkorlátokra.

Hallgasd

 

2018. április 15. – Botár Balázs

#2. – Közelség

Találkoztál már olyasvalakivel, akivel jobb lett volna, ha nem találkoztok? Van olyan személy, akivel a férjed, feleséged, fiad, vagy lányod jobb lett volna, ha soha nem találkoznak? Sokszor emberek a legnagyobb megbánásaink oka, mert befolyásoltak minket, hogy nem törődve a védőkorlátainkkal lépjünk át nyugodtan a veszély zónába.

Hallgasd

 

2017. április 22. – Botár Balázs

#3. – Örökké a tiéd

A védőkorlátok megakadályoznak az útról való lesodródásban, és segítenek a biztonságos zónában maradni. Szükségünk van személyes védőkorlátokra, hogy ne sodródjunk olyan területekre az életben, amik sérülést okoznak nekünk, vagy olyanoknak, akiket nagyon szeretünk. Ha van egy terület, ahol a leginkább szükségünk van védőkorlátra, az a KAPCSOLATOK. De sajnos ez a leginkább elutasított terület is.

Hallgasd

 

2018. április 29. – Botár Balázs

#4. – A pénz számít

Az anyagiak területén nagyon könnyen veszélyzónába kerülhetünk. Ezért annyira fontos, hogy legyen védőkorlátunk a kapzsiság ellen.

Hallgasd

 

2018. május 6. – Botár Balázs

#5. – Szívügy

Nagyon fontos, hogy védőkorlátot húzzunk a szívünk köré, mert egy védelem nélküli szív könnyen leuralhatja a legféltettebb viselkedéseinket is.

Hallgasd