Üzenetsorok

Gyógyuláshoz vezető út

2015. 04. 05. - 05. 24.

Rossz szokások, sebek a múltból, függőségek. Mindannyiunknak szükségünk van gyógyulásra. Az érdekes az, hogy mindegy mivel küzdesz, az út, a lépések, a döntések mindenki számára ugyanaz. Ebben a sorozatban a 8 létfontosságú döntésről beszél Balázs. Gyere, csatlakozz hozzánk, hogy együtt menjünk a GYÓGYULÁSHOZ VEZETŐ ÚTON!

 

#1. DÖNTÉS – Rádöbbenés

2015. április 05. – Botár Balázs

Nem én vagyok az Isten. Beismerem, hogy teljesen tehetetlen vagyok, és képtelen vagyok uralkodni a bennem lévő, rosszra vivő hajlamon. Életem irányíthatatlanná vált, kicsúszott a talaj a lábam alól.

Hallgasd

Jegyzet

 

#2. DÖNTÉS – Őszinte hit

2015. április 12. – Botár Balázs

Isten létezik, és igenis sokat jelentek neki, és van hatalma arra, hogy segítsen a helyreállásban.

Hallgasd

Jegyzet

 

#3. DÖNTÉS –Tudatos elhatározás

2015. április 19. – Botár Balázs

Úgy döntök, hogy teljes életemet és akaratomat Krisztus oltalmára bízom és irányítása alá rendelem.

Hallgasd

Jegyzet

 

#4. DÖNTÉS – Nyíltság

2015. április 26. – Botár Balázs

Őszintén megvizsgálom és önmagamnak is bevallom életem minden bűnét és vétkét. Istennek is megvallom és más embernek is, akikben megbízok.

Hallgasd

Jegyzet

 

#5. DÖNTÉS – Odaszánás

2015. május 3. – Botár Balázs

Önként alávetem magam minden olyan változásnak, melyet Isten akar elvégezni az életemben. Alázatosan kérem őt, hogy távolítson el belőlem minden jellembeli torzulást.

Hallgasd

Jegyzet

 

#6. DÖNTÉS – Átértékelés

2015. május 10. – Botár Balázs

Átértékelem minden kapcsolatomat. Megbocsátok azoknak, akik megbántottak és kárpótlást ajánlok azoknak, akiket én bántottam meg és akiknek kárt okoztam (ez alól kivétel az az eset, ha ezzel további bántást okoznék a károsultnak vagy másoknak).

Hallgasd

Jegyzet

 

#7. DÖNTÉS – Napi csendesség

2015. május 17. – Botár Balázs

Időt szánok rá naponta, hogy Istennel legyek, önvizsgálatot tartsak, Bibliát olvassak és imádkozzak. Szeretném jobban megismerni Istent és életemre vonatkozó akaratát. Erőt akarok nyerni ahhoz, hogy kövessem az akaratát.

Hallgasd

Jegyzet

 

#8. DÖNTÉS – Megadás

2015. május 24. – Botár Balázs

Teljes mértékben alárendelem önmagam Istennek. Akarom, hogy használjon, hogy a Jó Hírt úgy szavakban, mint példámmal másokhoz elvigyem.

Hallgasd

Jegyzet