Üzenetsorok

A 12 km-es csoda

2018. 02. 25. - 04. 01.

A 12 km-es csoda

 

2018. február 25. – Botár Balázs

#1. – Másképp Keress!

A halál legyőzésének napján Jézus úgy döntött, hogy sétál egyet két ismeretlen utazóval, akik a rossz irányba haladtak. Lehet, úgy tűnik, hogy rossz az útiterv, de Balázs segít rávilágítani arra, hogy amikor Isten jelenlétét hiányoljuk, az valójában Isten felismerésének a hiánya.

Hallgasd

 

2018. március 4. – Botár Balázs

#2. – Nincs több szög

Jézus a kereszten a végső árat fizette ki értünk, hogy kiáradjon ránk Isten kegyelme! De ezt Ő sosem úgy gondolta, hogy tartsuk meg magunknak!  Fedezzük fel együtt a megbocsátásban rejlő szabadságot, és a sebeink mögött rejtőző még nagyobb történetet.

Hallgasd

 

2017. március 11. – Botár Balázs

#3. – Ez pont középen van!

Az a döntésünk, hogy Krisztus követők leszünk, egy pillanat alatt, örökre biztosította helyünket a mennyben.  De mi van a kettő között, középen? Meg kell tanuljuk meglátni a célt a folyamatokban és felfedezni Isten kegyelmét ebben a résben.

Hallgasd

 

2018. március 18. – Botár Balázs

#4. – Egészítsd ki a Keresztet

Életed legnagyobb fájdalmait és gyönyöreit a KAPCSOLATAIDBAN tapasztalod meg. Akkor hát mi a siker titka? Fedezzük fel együtt, hogy a kereszt által hogyan válik lehetségessé, hogy szerető kapcsolatunk legyen Istennel, ugyanakkor hogyan legyen növekvő, gyümölcsöző kapcsolatunk másokkal.

Hallgasd

 

2018. március 25. – Botár Balázs

#5. – A Szomjúság Csapdája

Mindannyiunknak vannak kívánságai, vágyai, de hogyan tudjuk elkerülni azt, hogy ezek uralják az életünket? Ma arról fogunk beszélni, hogy mivel Jézus megtapasztalta a szomjúságot a kereszten, ezért a mi szomjunk végleg meg lett elégítve.

Hallgasd

 

2018. április 1. – Botár Balázs

#6. – HÚSVÉT VASÁRNAP – Retúr feltámadás

Mikor csalódás ér az életben, nehéz elhinni, hogy Isten a javadra munkálja az egészet. De mi van akkor, ha a feltámadás ereje végig ott volt és munkálkodott, csak nem ismerted fel?

Hallgasd