Nincs Más Név

Ki tartja egyben a dolgokat? Kinek a neve a leghangsúlyosabb a földön? Tudsz olyan nevet mondani, akinek igazi hatalma van? Egy nevet, ami összegzi a történelmet? Egy nevet, ami képes az egész örökkévaló jövőt meghatározni? Van egy név, ami mindent megtart. Egy név, ami minden képzeletet felülmúl, és minden lehetőség benne van. Az Ő neve Jézus, és rajta kívül nincs más név!

 

#1 – 3 Dolog, Amire Mindannyiunknak Szüksége Van

2016. február 28 Botár Balázs

Kicsúszott az irányítás a kezedből? Ha újra sínen akarsz lenni, ha meg akarod tapasztalni az igazi gyógyulást, segítséget, és reményt egy újabb üveg ital, drog, gyógyszer, kapcsolat, vagy tartozás nélkül, az ma megtörténhet.

Hallgasd

Jegyzet

 

#2 – Az Egyetlen

2016. március 6. Botár Balázs

Mikor minden remény elveszett és a győzelemnek még a szikráját sem látod, Jézus ott van és készen áll, hogy megmentse „azt az egyet”, és azt akarja, hogy ugyanezt tegyük mi is. Ki az „az egy” aki után neked kell menned?

 

#3 – Nincs Más Név

2016. március 13. Brian Lange

Hallgasd

 

#4 – A Legfontosabb Dolog A Kereszténységben

2016. március 20. Botár Balázs

A legfontosabb, amire a gyülekezetnek fókuszálnia kellene, hogy van okunk a reményre – ami a FELTÁMADÁS! A sír üres, úgyhogy örülhetünk. Az első lépés? Mond el másoknak, mit tett Jézus az életedben.

Hallgasd