Nyitó videó

 

Mi Történik Veled, Miután Meghalsz?

Életünk során eljön a pillanat, mikor feltesszük a kérdést: „Mi lesz velem, miután meghalok?” Gyere, és derítsd ki a választ! Hallani fogsz a mennyről, pokolról, és mindenről, ami ott lapul a kettő között!

 

1 – Az Örökkévalóság Valóság

2014. november 9. Botár Balázs

A halál elkerülhetetlen, de nem kell tőle félnünk. Ami rögtön utána jön, megváltoztathatatlan …a jó hír az, hogy mielőtt megtörténik, felkészülhetsz. Készen állsz arra, ami utána jön?

Hallgasd

Jegyzet

 

2 – A Pokol Tényleg Létezik?

2014. november 16. Botár Balázs

A pokol egy valós hely, de nem számodra készült. Abban a pillanatban, hogy elfogadod Jézust Uradnak és Megváltódnak, Isten Neked adja, amit Számodra készített – a mennyet. Elfogadtad már Jézust?

Hallgasd

Jegyzet

 

3 – A Gyerekeim Mit Mondanak Majd A Temetésemen?

2014. november 23. Botár Balázs

Az élet rövid. Mikor együtt vagy a családdal, szerezhetsz örök pillanatokat, vagy „múló ködfoszlányokat”. Vállald a felelősséget és emlékezz, Isten terve mindig nagyobb a hibáidnál.

Hallgasd

Jegyzet

 

4 – Az Emberek Tényleg Vissza Tudnak Jönni A Halálból?

2014. november 30. Botár Balázs

A halál elkerülhetetlen, de vissza is fordítható. Jézus azért jött, hogy visszafordítsa a halál átkát, helyette valami sokkal nagyobbat adjon: az örök életet. . .

Hallgasd

Jegyzet

 

5 - Milyen Lesz A Menny?

2014. december 7. Botár Balázs

A menny létezik és telve lesz minden képzeletet felülmúló ünnepléssel! De nem az ott lévő dolgoktól lesz fantasztikus… HANEM a miatt a személy miatt, aki ott van – JÉZUS!

Hallgasd

Jegyzet