Érezted már úgy, hogy nem jutsz előrébb? Mintha az egész világ összeesküdött volna ellened? Tudjuk milyen az, mikor lestrapáltak vagyunk. Hadd segítsünk!

A „Lestrapált” egy őszinte tanítás sorozat a depresszióról, a perfekcionizmusról, aggodalmaskodásról, stresszről, pénzről és az ember igazi céljáról.

 

1 Hogyan Győzz A Lestrapáltság Felett

2014-03-02

Ha Jézusra összpontosítasz, rájössz, hogy Isten sokkal nagyobb a körülményeidnél és képes azokon átvinni.

Hallgasd

Jegyzet

 

2 Győzz A Depresszió Elleni Küzdelemben!

2014-03-09

Add fel végre a körülményeid hasztalan változtatását és kérd Istent, hogy változtassa meg benned azokat a dolgokat, amik összetörtek. Meglátod, az életed örökre meg fog változni. Ahogy Balázs megosztja életének sötét pillanatait, látni fogod, hogy egyedül csak Isten képes a fájdalmat fejlődésre használni.

Hallgasd

Jegyzet

 

03 Ne Aggódj A Gazdasági Helyzet Miatt!

2014-03-16

Gizda kaják, gizda autók, gizda ruhák, pénz, és utazás időlegesen boldoggá tehetnek, de elmúlik. A pénzzel valójában nem az a probléma, hogy túl kevés van belőle, hanem a felelőtlenségünk…amikor Istent az első helyre rakjuk a pénzügyeinkben, azáltal, hogy a legjobbat adjuk Neki, Ő gondoskodik minden másról.

Hallgasd

Jegyzet

 

04 Legyőzni A Stresszt És Aggodalmaskodást

2014-03-23

Ne hagyd, hogy az aggódás, stressz, és szorongás uralja az életed!

Hallgasd

Jegyzet

 

05 Tudni, Hogy Isten Szeret Engem És Célja Van Velem

2014-03-30

Ismerős az a szó, hogy „Post-it”? A post-it-re írott szavak segítenek emlékezni, és valljuk be őszintén, sokszor szükségünk van emlékeztetőre, hogy Isten szeret minket. Isten a teremtésen, a környezetedben lévő embereken, és a körülményeken keresztül gondoskodik arról, hogy emlékeztessen szeretetéről és céljáról az életedben.

Hallgasd

Jegyzet

 

06 Hogyan Győzd Le A Perfekcionizmust

2014-04-06

Nehéz bevallani, de sokan a tökéletességgel próbálják bizonyítani, hogy érnek valamit, ami sajnos rengeteg sérülést okoz bennük és másokban. Ebben az üzenetben együtt fogjuk felfedezni, hogy Isten felszabadító kegyelme hogyan segít megtalálni a helyemet az életben.

Hallgasd

Jegyzet

 

07 Hogyan Változtassam Meg Az Életem Folyását Egy Pillanat Alatt

2014-04-13

A megbánás és bűnbánat nem megváltozott viselkedést jelent; az elme változását jelenti, ami viselkedésváltozáshoz vezet. Balázs bemutatja a bűnbánatot ebben a kihívó üzenetben az igazi megbánásról.

Hallgasd

Jegyzet