Írásjelek
2013. Szeptember 08. - Október 06.

Szeretlek. Szeretlek… Szeretlek! Szeretlek?

Az írásjelek egy szó értelmét teljesen meg tudják változtatni. Gyülekezet alapításunkat ezzel az üzenetsorozattal kezdtük, ahol Balázs megérintette a keresztény hit pontját, és vesszőjét, felkiáltó-, kérdő-, és idézőjelét.

 

#01 - Felkiáltó jel – Figyelem felkeltés!

Jézus elképesztő árat fizetett, hogy egy visszautasíthatatlan üzenetet küldjön. A mai üzenetben megvizsgáljuk a Jézussal kapcsolatos tényeket és megnézzük, hogy Isten milyen messzire volt hajlandó elmenni, hogy megmutassa mennyire szeret.

Hallgasd

Jegyzet

 

#02 - Tudom…PONT!

Tudod? Honnan tudhatom biztosan? Ismerni Jézust nem egy komplikált dolog. EGYSZERŰ, csak egy találkozás Ővele és tudhatom, hogy az életem örökre megváltozott.

Hallgasd

Jegyzet

 

#03 - Vessző

Sosem akartál ennyire eltávolodni...mégis, a döntéseid messzire vittek. Ne add fel! Nincs olyan, hogy túl késő a visszatérésre.

Hallgasd

Jegyzet

 

#04 - Idézőjel – Isten Szava

Ezen a héten Isten Szaváról, az Írásokról, vagy legnépszerűbb nevén a Bibliáról volt szó! Balázs az Írás tekintélyéről, eredetéről tanított és arról, hogy miért fontos és mit tegyünk vele, hogyan képes megváltoztatni az életünket.

Hallgasd

Jegyzet

 

05 Kérdőjel - Mi az, ami hiányzik?

Lehet, úgy tűnik, hogy minden rendben veled…megvannak a megfelelő szavak, válaszok, de valami hiányzik. Ebben az üzenetben egy gazdag ifjúról fogunk olvasni, és feltesszük a kérdést önmagunknak: „Mi az, ami hiányzik?”

Hallgasd

Jegyzet