HÓSEÁS

Kapcsolatra lettünk teremtve. Hogy ismerjenek és szeressenek. Hogy hiányozzunk valakinek, mikor távol vagyunk. Mindannyian vágyunk mély kapcsolatokra, de legtöbben nem tudjuk, hogyan. Mit tehetnek az összetört emberek, hogy legyőzzék bizonytalanságukat? Hogyan tudunk megbocsátani azoknak, akik bántottak? Hogyan néz ki egyáltalán egy egészséges kapcsolat? Csatlakozz utunkhoz, ahogy végigkísérjük Hóseás prófétát a szeretet, hűtlenség, és megbocsátás útján, és segít eljuttatni minket az összetöretésből a teljes megújulásra.

 

Hallelujah!

2016. június 19 – Botár Balázs

Néha Isten olyasmit kér tőlünk, amit nem igazán értünk. A bűn buli… egy rövid ideig, de csak Jézus képes az összetörtből vadonatújat létrehozni.

Hallgasd

Jegyzet

 

Küzdesz A Bizonytalansággal?

2016. június 26 – Botár Balázs

A bizonytalanságaidban gyökerező azonosságod megakadályoz abban,hogy teljes életet élj. A Jézushoz való tartozásod azt jelenti, hogy feltétel nélkül szeretve vagy… értékes és teljesen elfogadott vagy.

Hallgasd

Jegyzet

 

Benzin

2016. július 3 – Botár Balázs

Mikor szem elől tévesztjük Isten megbocsátását, képtelenek vagyunk megbocsátani másoknak. Tudom, nem könnyű, de Isten megadja a képességet azokra a dolgokra, amikre képtelenek vagyunk.

Hallgasd

Jegyzet