1 – Két Hazugság, Melyet A Nők Elhisznek – 1. rész

2015. február 15. – Botár Balázs

Érezted már, hogy nem vagy elég jó? Érezted már, hogy az irányítás kicsúszott a kezedből? Ne engedd, hogy az érzéseid megakadályozzanak abban, hogy Isten elvigyen oda, ahová Ő akar, mert Benne felbecsülhetetlen az értéked és teljesen tökéletes vagy!

Hallgasd

Jegyzet

 

2 - Két Hazugság, Melyet A Nők Elhisznek – 2. rész

2015. február 22. – Botár Balázs

Nagyon is könnyű kompromisszumot kötni és feladni a várakozást arra a személyre, akit Isten akar neked adni. Ebben az üzenetben Balázs arról beszél, hogy mennyire fontos a Krisztusban lévő azonosságunk megértése és, hogy Jézus személye a legjobb bizonyíték arra, hogy a hölgyek méltóak a hódításra, kezdeményezésre.

Hallgasd

Jegyzet

 

3 -Tényleg A Megfelelővel Vagy?

2015. március 1. – Botár Balázs

A nők nem árucikkek. Emberi lények, akiknek lelkük van és nagyon fontosak Istennek! A kapcsolataid ezt a hitet tükrözik vissza? Ebben az üzenetben Balázs arról beszél, hogyan bánjunk a nőkkel, és felteszi a kemény kérdést: Biztos vagy benne, hogy a megfelelő személlyel jársz együtt?

Hallgasd

Jegyzet

 

4 – 5 Kérdés, Melyet Minden Egyedülálló Hölgynek Fel Kell Tennie!

2015. március 8. – Botár Balázs

Az összes egyedülálló hölgy! Ebben az üzenetben Balázs 5 kérdésről fog beszélni, melyeket, ha feltesztek magatoknak, megtapasztalhatjátok Isten legjavát az életetekre és természetesen a kapcsolataitokra.

Hallgasd

Jegyzet

 

5 - A Hölgyek Titokban Tartott Dolgai

2015. március 15. – Botár Balázs

Eltitkolsz e valamit, mely halálos ítéletként mocorog benned? Nem kell többé titkolódznod. Balázs arról az igazságról tanít, hogy a remény és nem a múltunk határozza meg az életünket.

Hallgasd

Jegyzet

 

6 - 4 Akadálya Hogy Megvalósuljon A „Boldogan Éltek, Míg Meg Nem Haltak”

2015. március 29. – Botár Balázs

Része vagy a világ legcsodálatosabb meséjének, melynek valóban boldogan éltek, míg meg nem haltak vége lesz! Ebben az üzenetben Balázs arról beszél, hogy kicsoda Isten és hogyan definiálja Ő a kapcsolatokat.

Hallgasd

Jegyzet