Nyitó videó

Az Éhezők Viadala

Minden háború éhséggel kezdődik. Mindegy, hogy gazdaságra, hatalomra vagy szabadságra, de mindannyian éhezünk valamire. Az éhségünk hajt – a fény az alagút végén, a cél, amiért harcolunk. Most is háborúban vagy – harcolsz a házasságodért, a gyermekeidért, a tisztaságodért vagy az anyagiakért. Bármi is legyen… éhes vagy… és most ott állsz a harcvonalban… a választás a tiéd: elfutsz, vagy maradsz és harcolsz? Mire éhezel? Hajlandó vagy érte harcolni?

 

1 – Így Változtathatjuk Meg A Világot – 1. rész

2014. Október 12 – Botár Balázs

Meg tudjuk változtatni a világot azáltal, hogy a gyermekeket megtanítjuk arra, hogy szeressék Jézust. Tesszük ezt azáltal, hogy olyan körülményeket hozunk létre számukra, ami számukra buli és mindeközben a saját szintjükön tanulnak Jézusról.

Hallgasd

Jegyzet

 

2 – Így Változtathatjuk Meg A Világot – 2. rész

2014. Október 19 – Botár Balázs

Három módja van a következő generáció lángra lobbantásának. És miközben imádkozunk, adakozunk és szolgálunk, a diák nemzedék felismeri Jézust és megtanulja, hogyan kapcsolódjon Hozzá egy életen át!

Hallgasd

Jegyzet

 

3 – Üzenet, Amit Minden Egyedülállónak Hallania Kell

2014. Október 26 – Botár Balázs

Belefáradtál az egyedülállóságba? Tudni akarod, hogy tényleg valahol létezik „AZAZ EGY” számodra? Hallgasd meg ezt az üzenetet és rájössz, hogy Isten egy jó Apa, aki csak jó ajándékokat ad a gyermekének, és ez mennyire fontos az egyedülálló embereknek.

Hallgasd

Jegyzet

 

4 – Az Üzenet, Mely Megmenti A Házasságod

2014. November 2 – Botár Balázs

Házasságotok nehéz napjai vagy szétválasztanak, vagy közelebb hoznak egymáshoz. Ebben az üzenetben Balázs a házasélet azon titkáról beszél, mely sokkal jobb, mint a „Boldogan éltek, míg meg nem haltak”.

Hallgasd

Jegyzet