Láncok

Érezted már magad úgy, hogy körülötted mindenkinek „fut a szekér” kivéve neked?  Kívántál már egy jó hosszú szünetet, vakációt, hátra hagyva mindent? Érezted már úgy, hogy semmi nem változik, és le vagy láncolva az életedben?

Van remény. Az aggodalmaskodás és stressz láncai törhetőek. Van fény az alagút végén és szabadság a sarkon túl. Ebben a sorozatban arról fogunk beszélni, hogyan szabadulhatunk ki az élet adta láncokból, és hogyan kezdhetünk szabadon élni Krisztusban.

2017. április 23. – Botár Balázs
#1. – Nem hiszem el, hogy ez pont velem történik meg!

 A körülményeink könnyen csapdában tartó láncokká válhatnak, melyek a feladásra ösztönöznek. NE ADD FEL! Az igazi szabadság nem a körülményeink változásával kezdődik – onnan indul, hogy Jézusra fókuszálsz a körülményektől függetlenül. 

Hallgasd

Jegyzet

 

 

2017. április 30. – Botár Balázs
#2. – Ne állj meg hatnál - Közös Istentisztelet

 Mindenki kihívásban áll áll az élet valamely területén. Sokszor úgy érezzük, ugyanazt a kört futjuk sokadszorra. A lényeg, hogy Istennek terve van az életünkkel, így ne add fel, ne állj meg hatnál...

Hallgasd

Jegyzet

 

2017. május 7. – Botár Balázs
#3. – Anyák napja

Anyának lenni kemény dolog. Csalódottság, kialvatlanság, és rengeteg kényelmetlenség. Az anyaság terhének cipelése nem kis feladat. Meg szeretnénk mutatni nekik, mennyire szeretjük őket, ezért az Anyák Napján megünnepeljük azt a fontos tényt, hogy AZ ANYUKÁK FONTOSAK!

Hallgasd

Jegyzet

 

2017. május 14. – Botár Balázs
#4. – Annyira nehéz elhinni, hogy Isten szeret engem

 A múlt és jelen körülményei miatt kételkedsz abban, hogy Isten szeret téged? Ebben az üzenetben megtanulhatod, hogy Isten ígéretei és az Ő jelleme hogyan erősít meg téged az Ő szeretetében irántad.

Hallgasd

Jegyzet

 

2017. május 21. – Botár Balázs
#5. – Nem tudok teljesen megbízni Istenben

 Néhány dologban könnyű bízni Istenben. De mindenben? Lehetetlen! DE ahogy egyre jobban megismerjük Jézust, megtanulunk teljesen bízni Őbenne minden körülmények között.

Hallgasd

Jegyzet