Nyitó videó

Azok a 80-as évek

Semmi sem beszél jobban a 80-as évekről, mint egy walkman, egy pár neon színű aerobik zokni, vagy egy szimpla videó kazetta… De mi a közös a 80-as években és a Híd Közösségben? Hallgasd meg ezt a sorozatot és rá fogsz jönni… a csillámpor évtizede segítségével sok mindent tanulhatunk majd gyülekezetünk alapértékeiről. Jó kis visszaemlékezés is lesz minden alkalommal!

 

1 - Akit Megtaláltak, Megtalál Másokat

Olyasmit találtunk, ami örök változást hoz minden ember életében és készen vagyunk, hogy ezt elmondjuk mindenkinek! Hallgasd meg és találd ki, hogyan lehetsz része gyülekezetünk egyik alapértékének… akit megtaláltak, megtalál másokat.

Hallgasd

Jegyzet

 

2 - A Megváltottak Szolgálnak Másokat

Azok, akik felé szolgálnak, egy idő után megváltottakká válnak, ha a megváltottak hajlandóak szolgálni őket. Hallgasd meg ezt az üzenetet és tanulj arról, hogy milyen szolgálni másokat, és hogyan használjuk az ajándékainkat arra, hogy másokat Jézushoz vigyünk.

Hallgasd

Jegyzet

 

3 – Nem Élheted Az Életed Magányosan

Az Istentől való eltávolodásban az első lépés a Gyülekezettől való eltávolodás. Isten nem úgy alkotott, hogy az életet egyedül éld. Azt akarja, hogy része legyél a Közösségnek!

Hallgasd

Jegyzet

 

4 – Egy Óriási Meghívás

Mennyire vagy biztos abban, hogy a bűneid meg vannak bocsátva és megigazulva állsz Isten előtt és a mennybe mész, miután meghalsz? Biztos akarsz lenni benne? Hallgasd meg ezt az üzenetet.

Hallgasd

Jegyzet

 

5 - A Növekvő Emberek Változnak

Ahhoz, hogy növekedj, változnod kell. De a változás nem mindig könnyű. Hallgasd meg ezt az üzenetet, és rájössz, hogy Isten meg akar változtatni dolgokat benned, körülötted, és rajtad keresztül. Kezdd el ma!

Hallgasd

Jegyzet