AZ UTAZÁS

Milyen volt Jézus élete? Azok, akik találkoztak Vele, hogyan tapasztalták meg az Ő történetét, és miért annyira fontos ez? Ebben a sorozatban elutazunk Izraelbe, hogy meglássuk, Jézus szellemi utazásának története hogyan tudja megváltoztatni a mi történetünket.

 

2015. december 6 – Botár Balázs
#1.Utazás Pirosból A Zöldbe

Isten olyan utazásra vezetett egy csapat furcsa asztrológust, mely gyökeres változást hozott az életükben. Utazásunk a változás területén a Mágusok történetével kezdődik, és egy hívással „a pirosból a zöldbe”.

Hallgasd

Jegyzet

 

2015. december 13 – Botár Balázs
#2. Remény

Az élet nyomása alatt, mikor minden kicsúszik az irányításod alól, ne veszítsd el a reményt. Jézus azt ígérte, hogy végül minden rendben lesz.

Hallgasd

Jegyzet

 

2015. december 20 – Botár Balázs
#3. Az Utazás

Jézus azért jött, hogy megmentse azt, akit MEGRENDÜLTET, az ELFUSERÁLTAT, és a KIPUCOLT ÉLETŰT. A karácsonyi történet akkor válik valóra az életünkben, mikor megtapasztaljuk Jézus célját itt a földön: hogy megmentsen és részvételt nyújtson számunkra az Ő Utazásában.

Hallgasd

Jegyzet

 

2015. december 27 – Botár Balázs
#4. A Legjobb Hely A Földön

Isten 2015-ben annyira hűséges volt a Híd Közösséghez! De tudjuk, hogy 2016-ra még többet tartogat. JAVA MÉG HÁTRA VAN! Tényleg hisszük, hogy „A JAVA MÉG HÁTRA VAN!”

Hallgasd

Jegyzet

 

#5. Hogyan Legyen Ez Az Év Életed Legjobb Éve
2016. január 3 – Botár Balázs

Életed legjobb éve most kezdődik! Ebben az üzenetben Balázs három könnyű lépést ad ahhoz, hogy 2016 tényleg a legjobb éved legyen: rendszeresen olvasd a Bibliád, kapcsolódj a helyi gyülekezetedhez, tedd meg a következő lépésed.

Hallgasd

Jegyzet