Mindennapi teendőink felszíne alatt…ott rejtőzködik valahol az árnyékban…nagy rejtélyekkel és zűrzavarral övezve – Sátán valóságos. Angyalok, démonok, szellemi háborúság, mind létezik. De nem kell félnünk tőle! A küzdelemben rábízhatjuk magunkat Jézusra, mert Neki megvannak a fegyverei a kísértés, és vádolás ellen. Győzhetünk felettünk!

 

1 – Nyolc Kérdés A Háborúságról – 1. rész

2014-01-26

Mi a szellemi háborúság? Miért kellene érdekeljen? Gyulladjak be tőle? Hogyan győzhetek? Gyere és hallgasd meg a válaszokat ezekre a kérdésekre.

Hallgasd

Jegyzet

 

2 – Nyolc Kérdés A Háborúságról – 2. rész

2014-02-02

Mi az ördög szerepe az életemben? Hogyan különböztethetem meg a Szent Szellem, az ördög, és a hústest hangját az életemben? Miért létezik az ördög? Hogyan győzhetek? Gyere és hallgasd meg a válaszokat ezekre a kérdésekre.

Hallgasd

Jegyzet

 

3 – Kísértés – „Az Ördög Vett Rá, Hogy Megtegyem!”

2014-02-09

A kísértés az ördög egyik fegyvere, amit arra használ, hogy a bűnbe vezessen minket. Ha ismered a gyengeségeid és az ellenség fegyvereit, az nagyban segíteni fog, hogy legyőzd a kísértést és megálljt parancsolj a bűnnek.

Hallgasd

Jegyzet

 

4 – Vádlás – „Mit csináltál?”

2014-02-16

Nem tudsz változtatni azon, amit tettél, vagy amit tettek veled. A múltad miatti vádlások meg bűntudatot, szégyent és kárhoztatást érzel. De van remény: Isten jósága megbánásra, megbocsátásra, és szabadságra vezet.

Hallgasd

Jegyzet

 

5 – Tényleg Szükség Van A Gyülekezetre?

2014-02-23

A Híd Közösség azért van , hogy elérje az Istentől távol lévő embereket és megtanítsa nekik, hogyan kövessék Jézust lépésről-lépésre. Ez az üzenet segíteni fog megérteni mi a Gyülekezet és miért annyira fontos.

Hallgasd

Jegyzet