Nyitó videó

Mit jelent férfinak lenni? Mindenben te hozod a döntéseket? Azt tehetsz, amit csak akarsz? Basáskodsz mindenen, ami a tiéd?

VAGY…a férfiasság több ennél? Mit szólsz ehhez: megtalálni és törődni a feleségeddel…vezetni a családod…Istenhez vezetni őket…gondoskodni róluk és igazán vezetni őket?

Készen állsz a kihívásra?

 

1 – Jézus A Ketrecharcos

2014. Április 20.

Jézus személyét sokan félreértik ma, keresztények, nem-keresztények egyaránt. Ebben a húsvéti üzenetben bemutatjuk, hogy Jézus egy igazi férfi, A FÉRFI, és nem egy nőies jellemzőkkel bíró, puhány nyikhaj.

Hallgasd

Jegyzet

 

2 – Az Egyetlen Kérdés, Melyre Minden Férfinak Válaszolnia Kell

2014. Április 27.

Az egyetlen kérdés, melyre minden férfinak válaszolnia kell: Jézus elsődleges vagy másodlagos helyet foglal el az életemben? Egy férfi felvállalja a hibáit, bízik Istenben, hogy megbocsátást kap, és a jövőre összpontosít a múlt helyett. Elfogadod a kihívást és olyan férfivá válsz, amilyennek lenned kell?

Hallgasd

Jegyzet

 

3 – Amit Minden Nő Akar

2014. Május 4.

Minden nő biztos akar lenni abban, hogy megbízhat benned, szeretni fogod, hiszel benne, és mellette állsz, történjen bármi!

Hallgasd

Jegyzet

 

4 – Vendég előadó: Peter Vreeland (USA)

2014. Május 11.

Hallgasd

 

5 – Négy Dolog, Amit Minden Férfinak Tudnia Kell Egy Nőről

2014. Május 18.

Nekünk férfiaknak szeretni és vezetni kell a nőket. Sőt, udvarolnunk kell nekik! De mindezt úgy, hogy figyelembe vesszük, ők Isten leányai, és a legfőbb kapcsolatuk Ővele kell legyen.

Hallgasd

Jegyzet

 

6 – Három dolog, amit egy férfi nem birtokolhat

2014. Május 25.

Dicsőség, nők és pénz. Ha egy férfi a gyülekezetben felelősséget vállal, lemond az irányításról, és aláveti magát Istennek ezen a három területen, akkor hosszantartó változások fognak bekövetkezni a környezetünkben, közösségeinkben.

Hallgasd

Jegyzet

 

7 – Három Dolog, Amire Minden Férfinak Szüksége Van

2014. Június 1.

A fő rejtély, hogy mi az a három dolog, amire miden férfinak szüksége van. A férfiak nagyban különböznek a nőktől. Most egy kis segítséget kaphatsz, betekintést, hogyan fejtheted meg, viheted sikerre, és adhatsz neki célokat, hogy motiváld őt. De a legfontosabb, hogy egy férfinak elsősorban Istenre, mint Apára van szüksége.

Hallgasd

Jegyzet