A Szeretet Forradalma

Jézus lázadó volt. Üzenete sokkal jobban felbolygatta a világot, mint a mobiltelefon, GPS, vagy bármi más. „Szeresd Istent és Szeress Másokat” volt parancsolatai közül a legfontosabb. De hogy is néz ki ez valójában és hogyan vagyunk képesek erre? A mostani üzenetsorozatban elmerülünk abban, hogy is néz ki, mikor valósággal megéljük a szeretet forradalmát.

 

1 – Az Egyetlen Dolog, Mely Forradalmasítja Az Életem!

2015. Január 18 – Botár Balázs

Mindegy milyen körülményekkel kell szembenézz, Isten szeret Téged, mindig Veled lesz, és nagyobb terve van Veled. Ha megérted ezt, az forradalmasítani fogja az életed.

Hallgasd

Jegyzet

 

2 - Ez Nem Rólam Szól

2015. Január 25 – Botár Balázs

Mindannyian voltunk már fülig szerelmesek valakibe. De az a valaki nem a barátunk, barátnőnk vagy házastársunk – hanem MI MAGUNK! Ebben az üzenetben Balázs egy olyan mondatról beszél, melyet, ha komolyan veszünk, az teljesen megváltoztat mindent: Ez nem rólam szól.

Hallgasd

Jegyzet

 

3 - Megtörten

2015. Február 1 – Botár Balázs

Mindannyiunk kapott már sebeket, vagy bántott már meg valaki. De nem kell többé fájdalomban élnünk! Abban a pillanatban, hogy úgy döntünk, megbocsátunk, és elengedjük az összetörtségünket, Isten elkezdi a helyreállítást.

Hallgasd

 

4 – Meghódítva

2015 Február 8 – Botár Balázs

A keresztény hit nem a szabályok betartásáról szól; hanem a Jézussal való kapcsolatról! Balázs arról beszél, hogy miért nem szükséges Istentől és Istenért futni és arról, hogy miért kell sokkal inkább odafutnunk Őhozzá.

Hallgasd

Jegyzet