A Gyülekezet Csak A Pénzedet Akarja?

Nálunk, a Híd Közösségben személyes felelősséget érzünk az anyagi hozzájárulásodat illetően a gyülekezet részére. Annyira kívánjuk a pénzed, hogy minden gyülekezeti családtagnak az adóbevallását oda kell adnia a vezetőségnek, hogy átnézhessék. Plusz vasárnaponként az üdvözlők segítségével mindenkinek röntgen kapukon kell keresztülmennie, hogy lássuk, mennyi pénz van a bukszájukban.

Ebben az üzenetsorozatban szépen kicsomagolunk néhány olyan tévhitet, mely a gyülekezetet már régóta körbevesz… természetesen arról fogunk beszélni, hogy mond Isten a Bibliában az anyagiakról—mert a gyülekezet nem csak a pénzedet akarja!

 

#1. Ki Az Első?

2015. Május 31. Botár Balázs

Isten nem a pénzedet, hanem a szívedet akarja. És tudja, hogy az első számú riválisa a szívünkben a pénz.

Hallgasd

Jegyzet

 

#2. Elégedett Vagy?

2015. Június 7. Botár Balázs

Legtöbbünk áldottabb, mint azt gondoljuk, és mégis elégedetlenek vagyunk. Ez azért van, mert a megelégedés abból fakad, hogy Jézust keresem elsőként mindenben amit csinálok. Amíg ez meg nem történik, addig mindig csak többet akarok!

Hallgasd

Jegyzet

 

#3. Meggyőződéseink Alapjai

2015. Június 14. Botár Balázs

Jézus nem azt kéri, hogy néhány dolgot vessünk alá Neki az életünkből, hanem azt kéri, hogy MINDENT! Mikor teljesen át tudjuk Neki adni az életünk feletti irányítást, akkor olyan dolgokat fog tenni az életünkben, amiről álmodni sem mertünk… annyira, hogy még csak nem is kértük!

Hallgasd

 Jegyzet