Túl Szép, Hogy Igaz Legyen

Eljutottál már arra a pontra, hogy azt kívántad, bárcsak újrakezdhetnéd az életed?
Van valami a múltadban, amin egyszerűen nem tudsz túljutni?
Tisztában vagy azzal, hogy önpusztító életet élsz, de nem tudod, hogyan állj le?
Van olyan személy az életedben, akinek képtelen vagy megbocsátani?

Ha bármelyik kérdésre „IGEN” volt a válaszod, akkor ez az üzenetsorozat „Túl Szép, Hogy Igaz Legyen” abszolút neked szól!

Ebben a sorozatban a KEGYELEM témájában fogunk vájkálni. Hogyan segít kiszabadulnunk a múlt börtönéből, hogyan tesz minket képessé arra, hogy bármilyen helyzettel szembe tudjunk nézni, hogyan segít a megbocsátásban azok felé, akik nagyon mélyen megbántottak és hogyan tesz tisztába minket Isten előtt, hogy egy vadonatúj kezdetünk legyen az életben.

Tudom… ez túl szép, hogy igaz legyen!
De nem az!
Ez kegyelem!
Ez csodálatos!
És Számodra van!
Gyere, csatlakozz hozzánk, meg fogja változtatni az életed!

 

2016. Január 10. – Botár Balázs
#1. Lépj Be A Körbe

A kegyelem Isten kimeríthetetlen jóindulata. Amint belépünk az Ő kegyelmébe, ott szabadság, megbocsátás, és magabiztosság lesz.

Hallgasd

Jegyzet

 

2016. Január 17. – Botár Balázs
#2. Ő Hordozott Végig!

Isten szeretete nem a teljesítményünkön múlik, hanem a helyzetünkön, hogy a gyermekei vagyunk. A kegyelem miatt, nem a tetteink határozzák meg, hogy ki vagyok. Isten szeret – PONT.

Hallgasd

Jegyzet

 

2016. Január 24. – Botár Balázs
#3. Három Dolog, Amit A Kegyelem Tesz

Lehet, Isten nem mondja el, hogy miért vagy benne a különböző helyzetekben, de egy biztos, mindig odavezet Jézushoz. És Ő sokkal nagyobb, mint bármilyen kétely, mellyel valaha szembe kell nézz.

Hallgasd

Jegyzet

 

2016. Január 31. – Botár Balázs
#4. A Következő Generáció

Egyik célunk, hogy a Gyülekezetet eggyel jobb állapotban adjuk át a következő generációnak, mint ahogy találtuk. A helyzet az, hogy ez nem kioktatás, hanem szeretet által fog megtörténni.

Hallgasd

Jegyzet

 

2016. Február 7. – Botár Balázs
#5. A Kegyelem Sokkal Több, Mint Az, Hogy A Mennybe Jutok!

A kegyelem nem pusztán azért van, hogy miután meghalsz, a mennybe juss. Hanem arra, hogy szabadon élj a bűntől és függőségtől. A kegyelem nemcsak a sorsodat határozza meg – megváltoztatja az azonosságod!

Hallgasd

Jegyzet

 

2016. Február 14. – Botár Balázs
#6. Gyógyító

A gyülekezet kéne legyen az első hely az életünkben, ahová gyógyulni és segítségért megyünk. Isten nem mérges ránk, mikor nem vagyunk jól, betegek vagyunk. Azt akarja, hogy jól legyünk.

Hallgasd

Jegyzet

 

2016. Február 21. – Botár Balázs
#7. Több És Több Ember

Egy szó van, ami mindent megváltoztat valakinek az életében, mindegy, hogy ismeri vagy nem ismeri Jézust: ez a kegyelem. Istennek kiapadhatatlan forrásai vannak, és arra akarja használni, hogy milliókat érjen el a városunkban, megyénkben, akik nem ismerik még Őt. Kit ismersz, akinek szüksége van kegyelemre?

Hallgasd

Jegyzet